مصرف دارو و قرص بعد از کاشت ابرو، نقش مهمی در بهبودی و ماندگاری نتیجه نهایی این جراحی دارد. بعد از کاشت ابرو، ممکن است فرد دچار درد، تورم، کبودی و یا ریزش ابرو شود. برای کاهش این عوارض و بهبودی سریع‌تر، پزشک ممکن است دارو یا قرص‌هایی را تجویز کند. در این مقاله، به بررسی انواع داروها و قرص‌هایی که ممکن است بعد از کاشت ابرو مصرف شوند، می‌پردازیم.

بهترین قرص بعد از کاشت ابرو
بهترین قرص بعد از کاشت ابرو

دلایل استفاده از داروهای تقویتی بعد از کاشت ابرو

مصرف دارو و قرص بعد از کاشت ابرو، مزایای زیادی دارد؛ مانند:

  • کاهش عوارض احتمالی (عفونت، التهاب، قرمزی و…)؛
  • تقویت ابروهای کاشته شده و رشد ابرو؛
  • کاهش ریزش ابرو و گرفتن نتیجه بهتر از کاشت.

لیست انواع داروهای تقویتی بعد از کاشت ابرو

پس از کاشت ابرو، فولیکول‌های موی کاشته شده ممکن است دچار ریزش شوند. این ریزش طبیعی است و معمولاً پس از چند ماه کمتر می‌شود؛ اما برای جلوگیری از ریزش موهای کاشته شده و تقویت آنها، مصرف برخی دارو و قرص بعد از کاشت ابرو توصیه می‌شود؛ مانند:

داروهای تقویتی بعد از کاشت ابرو
داروهای تقویتی بعد از کاشت ابرو

ماینوکسیدیل: ماینوکسیدیل یک داروی موضعی است که برای درمان ریزش مو استفاده می‌شود.

فیناستراید: فیناستراید دارویی هورمونی است که برای درمان ریزش مو و ابرو استفاده می‌شود. این دارو با کاهش تولید هورمون DHT که نقش مهمی در ریزش مو دارد، به رشد مجدد ابروها کمک می‌کند. فیناستراید می‌تواند به صورت خوراکی یا موضعی استفاده شود.

قرص آناهیل: آناهیل داروی ضدالتهابی غیراستروئیدی است که برای کاهش درد، التهاب و خارش استفاده می‌شود.

امگا ۳: امگا ۳ یک اسید چرب ضروری است که برای سلامت پوست و مو استفاده می‌شود. امگا ۳ را می‌توان به صورت مکمل یا از طریق مصرف ماهی، مرغ و روغن‌های گیاهی دریافت کرد.

مصرف ویتامین بعد از کاشت ابرو

فولیکول‌های مو برای رشد و سلامتی خود، به ویتامین‌ها و مواد معدنی خاصی نیاز دارند. مصرف این ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌تواند به بهبود نتیجه کاشت ابرو و همچنین جلوگیری از ریزش ابروبعد از کاشت کمک کند. معمولاً توصیه می‌شود که ویتامین‌ها و مکمل‌ها را به مدت ۶ تا ۱۲ ماه پس از کاشت ابرو مصرف کنید. بعضی از ویتامین‌های ضروری بعد از کاشت ابرو عبارتند از:

  • ویتامین B: ویتامین‌های B گروهی از ویتامین‌ها هستند (مثل فولیک‌اسید، ب کمپلکس، ب ۱۲ و…) که برای سلامت پوست و مو مفید بوده و تأثیر زیادی در محکم شدن فولیکول‌های ابرو، دارند.
  • ویتامین E: ویتامین E، آنتی‌اکسیدانی قوی است که به ترمیم بافت کمک کرده و با افزایش گردش خون در پوست، رشد ابروها را افزایش می‌دهد.
  • ویتامین C: از آنتی‌اکسیدان‌های دیگر می‌توان به ویتامین C اشاره کرد که با تحریک تولید کلاژن به استحکام پوست و مو کمک می‌کند.
  • روی: روی یک ماده معدنی ضروری برای سلامت پوست و مو است که سبب تقویت رشد ابروها می‌شود.
  • زینک: ماده معدنی ضروری دیگری که بعد از کاشت ابرو استفاده می‌شود، زینک است. این ماده معدنی در تولید آنزیم‌های مفید برای رشد ابرو، نقش مهمی دارد و از ریزش ابروها جلوگیری می‌کند.
  • آهن: مصرف آهن برای تولید گلبول‌های قرمز خون و اکسیژن‌رسانی به فولیکول‌های کاشت شده ضروری است.

با تکمیل فرم زیر کارشناسان دپارتمان تخصصی کاشت ابرو و کاشت مو در اسرع وقت با شماره تماس گرفته و برای جلسه مشاوره حضوری هماهنگی‌های لازم را انجام خواهد داد.

مشخصات(ضروری)
دریافت نوبت جهت انجام خدمات:

مصرف ویتامین A بعد از کاشت ابرو

یکی از ویتامین‌های ضروری دیگر برای سلامت پوست و مو، ویتامین A است. این ویتامین به تولید سبوم کمک می‌کند و باعث رشد و تکامل فولیکول‌های پیوند شده می‌شود. غذاهای سرشار از ویتامین A عبارتند از:

هویج

اسفناج

کدو

سیب‌زمینی شیرین

گوجه‌فرنگی

جگر

داروی ماینوکسیدیل بعد از کاشت ابرو

همان‌طور که اشاره شد، ماینوکسیدیل دارویی موضعی است که با افزایش جریان خون در ناحیة کاشت، به تقویت فولیکول‌های مو و رشد مجدد آن‌ها کمک می‌کند. ماینوکسیدیل در دو نوع فوم و محلول در دسترس است و معمولاً دو بار در روز و هر بار به میزان ۱ سی‌سی روی ناحیه کاشت استفاده می‌شود. بهتر است این دارو را صبح و شب، قبل از خواب، استفاده کنید. البته باید از مصرف سرخود آن خودداری کرده و حتماً از قبل در رابطه با نحوه مصرف ماینوکسیدیل بعد کاشت ابرو با دکتر کاشت موی خود مشورت کنید.

بهترین قرص بعد از کاشت ابرو

بهترین دارو بعد از کاشت ابرو، قرصی است که نیازهای بدن شما را تأمین کند و با توجه به وضعیت سلامتی شما تجویز شود. پزشک قبل از تجویز دارو، این عوامل را در نظر می‌گیرد:

  • نوع کاشت ابرو
  • سابقه پزشکی
  • عوارض جانبی احتمالی

در بیشتر مواقع بعد از کاشت ابرو داروهای زیر تجویز می‌شوند که هر کدام خاصیت خود را دارند.

  • داروهای ضدالتهابی مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن برای کاهش التهاب، ناراحتی و درد کاشت ابرو
  • آنتی‌بیوتیک‌ها برای پیشگیری از عفونت بعد از جراحی
  • داروهای محرک رشد مو مثل ماینوکسیدیل یا فیناستراید برای تقویت رشد ابروها
  • مولتی‌ویتامین مثل بیوتین، آهن و ویتامین D برای سلامت ابروها

در جراحی کاشت ابرو از چه داروهایی استفاده می‌شود؟

برخی از داروهای رایج که در جراحی کاشت ابرو استفاده می‌شوند عبارتند از:

💊داروهای بی‌حسی: این داروها برای بی‌حس کردن ناحیه ابرو استفاده می‌شوند تا بیمار در حین جراحی احساس درد نکند.

💊داروهای آرام‌بخش: این داروها برای کاهش اضطراب و استرس بیمار استفاده می‌شوند.

بعد از کاشت ابرو از چه داروهایی استفاده می‌شود؟

داروهای مختلفی ممکن است بعد از کاشت ابرو استفاده شوند. این داروها بسته به نیازهای فردی بیمار و توصیه‌های پزشک متفاوت است. در ادامه به برخی از این داروها و قرص‌ها اشاره خواهیم کرد.

  • داروهای ضدالتهابی
  • مُسکن‌ها (استامینوفن یا کدئین)
  • آنتی‌بیوتیک‌ها
  • محرک‌های رشد مو
  • ویتامین‌ها، مواد معدنی و روغن ماهی
داروی ماینوکسیدیل بعد از کاشت ابرو

استفاده از روغن‌های گیاهی بعد از کاشت ابرو

یکی از راه‌های مؤثر برای تقویت ابروها بعد از کاشت، استفاده از روغن‌های گیاهی طبیعی است. برخی از محبوب‌ترین و مؤثرترین روغن‌ها عبارتند از:

  • روغن بادام تلخ: روغن بادام تلخ یک منبع غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری برای رشد ابرو است. این روغن باعث تقویت فولیکول‌های مو، بهبود گردش خون و افزایش سرعت رشد ابروها می‌شود.
  • روغن نارگیل: روغن نارگیل یک روغن مرطوب‌کننده و مغذی است که می‌تواند به نرم شدن و لطافت ابروها کمک کند. این روغن همچنین می‌تواند به جلوگیری از خشکی و ریزش موها کمک کند.
  • روغن زیتون: روغن زیتون یک روغن ضدالتهابی است که می‌تواند به کاهش التهاب و تحریک پوست کمک کند.
  • روغن رزماری: روغن رزماری یک روغن ضدالتهابی و ضدمیکروبی است و به بهبود گردش خون، کاهش التهاب و جلوگیری از بروز عفونت کمک می‌کند.

به یاد داشته باشید که قبل از استفاده از روغن‌های گیاهی، حتماً با پزشک خود صحبت کنید.

سؤالات متداول در رابطه با مصرف دارو بعد از کاشت ابرو

جمع‌بندی

به‌طورکلی، مصرف داروها و مکمل‌های تقویتی مناسب، می‌تواند به تقویت فولیکول‌های مو و جلوگیری از ریزش ابروها کمک زیادی کند. البته به خاطر داشته باشید که برای استفاده از دارو و قرص بعد از کاشت ابرو، حتماً با پزشک خود مشورت کرده و طبق دستورالعمل آنها را مصرف کنید.

4 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *