کاشت مو در فرق سر یا ناحیه ورتکس یکی از دغدغه‌های بسیاری از مردان داوطلب کاشت مو است. علت آن هم این است که ناحیه ورتکس نسبت به سایر مناطق سر استعداد بیشتری برای ریزش مو دارد. به همین سبب خیلی از افرادی که برای درمان طاسی سر مواجه می‌کنند، معمولا نیاز به کاشت فولیکول در این قسمت را خواهند داشت.

اما به دلایل مختلف کاشت مو ورتکس سر با پیچیدگی‌هایی همراه است. در حقیقت شانس موفقیت این درمان به میزان زیادی به مهارت متخصص وابسته است. از این رو توصیه می‌شود چنین خدماتی را تحت نظر یک پزشک مجرب و ماهر انجام دهید. به‌علاوه پس از درمان این خود شما هستید که باید با رعایت مراقبت‌ها، فولیکول‌های پیوندی را از گزند آسیب حفظ کنید. نگارش ادامه مقاله با هدف آگاهی شما نسبت به کاشت مو در این ناحیه و تمامی نکات مرتبط با آن است. همراه ما باشید!

کاشت مو در فرق سر یا ناحیه ورتکس

کاشت مو در فرق سر یا ناحیه ورتکس امکان‌پذیر است؟

کاشت مو در ورتکس سر یکی از پیچیده‌ترین درمان‌ها در این حوزه محسوب می‌شود. به همین علت اگر درمان خود را به یک پزشک کم تجربه بسپارید، ممکن است نتیجه دلخواه را به دست نیاورید. اگر توجه کنید، فولیکول‌های ناحیه ورتکس هر یک جهت خاص خود را دارد. همین موضوع بسیار کوچک در زیبایی فرد اهمیت بسیاری خواهد داشت. در حقیقت متخصص باید بتواند در قسمت‌های مختلف فرق سر، فولیکول‌ها را با جهات مناسب قرار دهد. در غیر این صورت زیبایی مد نظر فرد پس از درمان حاصل نخواهد شد. همین موضوع به دقت و ظرافت زیادی نیاز خواهد داشت که نیازمند انتخاب بهترین دکتر کاشت مو برای انجام این جراحی است.

دریافت مشاوره رایگان برای انجام کاشت مو توسط (چهره برتر کاشت مو خاورمیانه)

مشخصات(ضروری)
دریافت نوبت جهت انجام خدمات:

ناحیه ورتکس سر کجاست؟

ناحیه ورتکس در حقیقت همان فرق سر است که به خصوص در مردان، بیشتر در معرض طاسی قرار دارد. این موضوع به دلایل مختلف می‌تواند اتفاق بیفتد. اما شاید علت اصلی استعداد بیشتر این ناحیه برای طاسی، آسیب‌هایی است که به فولیکول‌های مو وارد می‌شود.

کاشت مو در وردتکس سر با جهت خواب متفاوت

موفقیت کاشت مو ورتکس سر چقدر است؟

اینکه موفقیت کاشت مو در فرق سر یا ناحیه ورتکس چقدر است، به پارامترهای گوناگونی وابسته است. به عنوان مثال مهارت متخصص یکی از این موارد است. با توجه به حساسیت ناحیه فرق سر، مهارت پزشک شاید مهم‌ترین فاکتور در افزایش شانس موفقیت درمان باشد.همچنین بیمار باید تمامی نکات مراقبتی را رعایت کند تا احتمال آسیب به فولیکول‌ها کاهش یابد. امروزه با ارائه تکنیک‌های مدرن‌تر شانس موفقیت درمان کاشت مو با افزایش چشم‌گیری همراه بوده است.

علل خالی شدن فرق سر

از بین بیمارانی که نیاز به دریافت خدمات درمانی کاشت مو دارند، سهم عمده‌ای مرتبط با طاسی ناحیه فرق سر است. ریزش مو در ناحیه ورتکس به دلایل مختلفی ممکن است در بیماران اتفاق بیفتد. این دلایل در ادامه بررسی خواهد شد:

کاشت مو در فرق سر به دلیل ریزش مو در این ناحیه

ژنتیک و ریزش مو در فرق سر

امروزه این موضوع به اثبات رسیده است که طاسی نواحی مختلف سر می‌تواند به دلایل ارثی باشد. از این رو گاهی اوقات شاهد این هستیم که طاسی فرق سر در پدر و پسر وجود دارد. البته باید توجه کرد که برای همه افراد چنین موضوعی صدق نمی‌کند. در حقیقت این موضوع بدان معنا نیست که اگر پدر خانواده به طاسی سر دچار باشد، پسر هم حتما با چنین مشکلی مواجه خواهد شد.

این موضوع را هم به خاطر بسپارید که سن بروز طاسی متفاوت است. این یعنی ممکن است فرد ژن مرتبط با آن را داشته باشد، اما چنین مشکلی سال‌ها بعد به صورت ریزش مو در ناحیه فرق سر بروز پیدا کند.

استرس و اضطراب

یکی از مهم‌ترین عواملی که می‌تواند برای تمامی اندام‌های بدن مضر باشد، استرس بیش از حد است. به طوری که شاهد افزایش مشکلاتی نظیر طاسی فرق سر در افراد با استرس بالا هستیم. با توجه به آثار مخرب آن، خیلی از متخصصین به بیماران خود توصیه می‌کنند پس از کاشت مو در فرق سر یا ناحیه ورتکس از چنین موقعیت‌هایی دوری کنند.

دقت کنید که استرس می‌تواند سبب افزایش ریزش مو و به دنبال آن کاهش تراکم فولیکول‌ها در نواحی مختلف سر شود. با این حال تاثیر آن در ناحیه ورتکس سر بیشتر از سایر قسمت‌ها است. خیلی از اوقات استرس نقش کمکی با سایر عوامل موثر در طاسی سر دارد.

آسیب به فولیکول مو

فولیکول‌های مو نسبت به آسیب‌های محیطی بسیار حساس است. به همین علت باید به خوبی از آن‌ها مراقبت کنید تا دچار ریزش نشود. ناحیه فرق سر معمولا نسبت به سایر نواحی بیشتر در معرض آسیب قرار دارد. هنگام خوابیدن بیشترین فشار به موهای این ناحیه وارد می‌شود و خیلی از اوقات سبب شکستگی آن‌ها خواهد شد.

همچنین استفاده از شانه و برس‌های نامناسب از دیگر از مواردی است که با آسیب به پوست سر و فولیکول‌ها همراه خواهد بود. به طور معمول افرادی که در طول روز برای ساعات طولانی از کلاه‌های آفتابی یا هر نوع دیگری استفاده می‌کنند، ریسک بالاتری برای ابتلا به طاسی فرق سر قرار دارند. برای چنین افرادی باید برای درمان از بهترین تکنیک‌ها به منظور کاشت مو در فرق سر یا ناحیه ورتکس استفاده کرد.

اثر داروها

برخی از داروها با عوارض جانبی نظیر ریزش مو همراه است. به همین علت نباید بدون تجویز متخصص هیچ از آن‌ها را مصرف کنید. با این حال گاهی اوقات فرد مجبور است از چنین داروهایی استفاده کند. از این رو بعد از مدتی ممکن است ریزش مو و در نتیجه آن طاسی فرق سر را تجربه کنند. به عنوان مثال افرادی که به سرطان مبتلا هستند، غالبا تحت شیمی درمان قرار می‌گیرند. این افراد معمولا ریزش مو و طاسی سر را در طول پروسه درمان تجربه می‌کنند (کاشت مو در افراد مبتلا به سرطان). دیگر داروهای هورمونی نیز ممکن است روی پوست سر و فولیکول مو اثرگذار باشد.

ریزش مو در ناحیه ورتکس به دلیل دارو

کاشت مو در فرق سر یا ناحیه ورتکس چگونه است؟

برای کاشت مو در فرق سر ابتدا باید علت مشکل توسط متخصص بررسی شود. پس از آن متخصص معاینه کاملی صورت می‌دهد تا بهترین روش برای انجام درمان را انتخاب کند. در جلسه درمان پزشک با کمک روش مناسب ناحیه پوست بانک مو و پیوند را بی‌حس خواهد کرد.

برای کاشت مو در ناحیه ورتکس متخصص باید ابتدا با کمک ابزار مناسب فولیکول‌های مو را با توجه به تکنیک مورد استفاده از بانک مو استخراج کند. سپس مرحله کاشت فولیکول‌ها آغاز می‌شود که نسبت به سایر موارد از حساسیت بسیار بیشتری برخوردار است. این حساسیت به دلیل پیچیدگی درمان در ناحیه فرق سر است. متخصص باید ابتدا طراحی کامل روی پوست ناحیه فرق سر انجام دهد تا بداند جهت رویش مو به کدام سمت باشد. سپس با دقت و ظرافت فولیکول‌های مناسب را در هر ناحیه قرار خواهد داد. توجه کنید که نحوه برداشت و کاشت فولیکول‌ها در تکنیک‌های مختلف متفاوت خواهد بود.

مراقبت‌های بعد از کاشت مو در فرق سر

به منظور اینکه بتوانید پس از درمان به زیبایی مدنظر دست یابید، بهتر است تمامی مراقبت‌های بعد از کاشت مو در فرق سر یا ناحیه ورتکس را با جدیت دنبال کنید:

1. مصرف داروهایی که متخصص برایتان تجویز می‌کند، در تقویت فولیکول‌ها مو تاثیرگذار است. همچنین می‌توان با کمک این داروها، خیلی از عوارض را کنترل کرد.
2. بهتر است پس از درمان پوزیشن خواب خود را تغییر دهید. این وضعیت نباید به گونه‌ای باشد که روی فولیکول‌ها فشار وارد شود.
3. توصیه می‌شود تا مدتی از ورود به استخرهای شنای عمومی پرهیز کنید. آب این استخرها با ترکیباتی ضدعفونی می‌‌شود که برای فولیکول‌های پیوندی آسیب‌رسان است.
4. شست‌وشوی سر باید با اجازه متخصص آغاز شود. معمولا استفاده از شامپوهای معمولی برای پوست ناحیه پیوند مجاز نیست.
5. بهتر است در روزهای گرم سال از رفتن به زیر آفتاب پرهیز کنید. این موضوع سبب تشکیل قطرات عرق و آسیب به فولیکول مو می‌شود.
6. از کلاه که فولیکول‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد، باید تا حد امکان دوری شود.

برای اطلاع دقیق‌تر از مراقبت های بعد از کاشت مو مطلب مربوطه را مطالعه کنید.

عوارض کاشت مو در ناحیه ورتکس

ممکن است پس از کاشت مو در فرق سر یا ناحیه ورتکس با برخی از عوارض زیر مواجه شوید:

عوارض کاشت مو در ناحیه ورتکس
  • پس از درمان ممکن است حین بهبودی فرد با خارش پوست سر همراه باشد.
  • ریزش مو در یک دوره از درمان اتفاق می‌افتد که خیلی جای نگرانی ندارد.
  • عفونت عارضه جدی پس از درمان است که نیاز به اقدامات مناسب دارد. در غیر این صورت موفقیت درمان تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
  • جای زخم در برخی از تکنیک‌های کاشت مو در ناحیه فرق سر ممکن است ایجاد شود. البته با توجه به تراکم مو معمولا دیده نخواهد شد.
  • ممکن است بعد از مدت کوتاهی در ناحیه پیوند پوسته پوسته شدن را شاهد باشید که به صورت خودبه‌خودی برطرف خواهد شد.

سوالات متداول

بهترین روش کاشت مو در فرق سر یا ناحیه ورتکس کدام است؟

اینکه مشخص کنیم کدام روش برای چنین درمانی بهترین است، امکان‌پذیر نخواهد بود. با توجه به شرایط بیمار و مهارت متخصص ممکن است از هر یک از تکنیک‌ها استفاده شود. با این حال غالبا 2 تکنیک FUT و FUE برای درمان کاربرد دارد.

امکان کاشت مو در فرق و جلوی سر به صورت همزمان وجود دارد؟

بله، در صورتی که فرد در نواحی جلوی سر هم نیاز به درمان داشته باشد، می‌توان به صورت همزمان چنین خدماتی را ارائه داد.

کلام نهایی

کاشت مو در فرق سر یا ناحیه ورتکس به دلیل زاویه رویش مختلف در قسمت‌های گوناگون آن کار دشواری است. به همین علت متخصص باید درمان را به بهترین شکل ممکن انجام دهد تا نتیجه آن قابل قبول باشد. این موضوع را هم مدنظر قرار دهید که شانس موفقیت درمان تا حدی به رعایت دستورالعمل‌ها توسط خود شما بستگی دارد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *