کاشت مو برای موهای کم پشت یکی از روش‌های بسیار پرطرفدار است. خیلی از افراد به طاسی سر دچار نمی‌شوند؛ اما ممکن است تراکم موها در برخی نواحی سر کم‌تر باشد. به همین علت این موضوع در زیبایی چهره تاثیر بسیاری خواهد گذاشت. اما کدام روش کاشت برای ترمیم موهای کم پشت گزینه بهتری است؟ اصلا چه عواملی در کاهش تراکم مو در گذر زمان تاثیرگذار است؟ آیا کاشت مو برای چنین بیمارانی با محدودیت همراه است؟ مطالعه این مقاله به طور کامل و دقیق می‌تواند به شما در رسیدن به پاسخ تک تک سوالاتی که در ذهن دارید، کمک کند.

کاشت مو برای موهای کم پشت تاثیر دارد؟

کاشت مو برای موهای کم پشت

اگر فرد صرفا تراکم موی کمی داشته باشد، ممکن است بدون انجام عمل کاشت مو و با دریافت برخی دیگر از روش‌های درمانی مانند مزوتراپی و PRP مو مشکلش برطرف شود. اما گاهی اوقات چنین روش‌هایی برای بیمار جواب نمی‌دهد و باید کاشت مو انجام دهد. از این رو بهتر است بیمار به یک متخصص کاشت مو مراجعه کند تا با یک بررسی اصولی روی پوست و موهای سرش تصمیم نهایی گرفته شود. زمانی که جراح کاشت مو تشخیص دهد بیمار شرایط مناسبی برای انجام کاشت مو دارد، از تکنیک‌های مناسب کمک خواهد گرفت.

دریافت مشاوره تخصصی کاشت مو با چهره برتر کاشت مو خاورمیانه

مشخصات(ضروری)
دریافت نوبت جهت انجام خدمات:

علل کم پشت شدن مو

بهترین دکتر کاشت مو در تهران برای اینکه بتواند از روش‌های مختلف کاشت مو برای افراد با موهای کم پشت استفاده کند، باید در ابتدا علت مشکل را بررسی نماید. به طور معمول فاکتورهای بسیاری وجود دارد که در کاهش تراکم موی زنان و مردان تاثیرگذار است:

دلایل کاشت مو برای موهای کم پشت

کمبود مواد مغذی و ویتامین‌ها

امروزه این موضوع برای همه واضح است که به منظور تقویت رشد مو باید تغذیه خوبی در نظر بگیرند. در صورتی که هر یک از مواد مغذی مورد نیاز مو تامین نشود، مسلما در دراز مدت تاثیر خود را روی ریزش مو خواهد گذاشت. به عنوان مثال روی و زینک یکی از ترکیباتی است که در ترمیم رشد موها تاثیر بسیاری دارد.

به‌ علاوه بیمارانی که ویتامین C کمی مصرف می‌کنند، احتمال وارد شدن آسیب به فولیکول‌های مویشان افزایش خواهد یافت. در حقیقت چنین ویتامینی می‌تواند به عنوان یک محافظت در برابر رادیکال‌های آزاد عمل کند. از طرفی بیمارانی که از سطح آهن پایینی برخوردار هستند، اکسیژن کم‌تری به فولیکول‌های موهایشان می‌رسد. به همین سبب بعد از مدتب فولیکول مو تضعیف می‌گردد. از دیگر ترکیباتی که کمبود آن‌ به کاهش تراکم مو منجر می‌شود می‌توان به بیوتن، امگا 3 و حتی ویتامین E اشاره کرد.

استرس و اضطراب

استرس عاملی است که می‌تواند در ریزش و کاهش تراکم مو موثر باشد. در حقیقت این عامل با تغییرات هورمونی که در بدن ایجاد می‌کند، آثار مخربی روی رشد مو خواهد گذاشت. غالبا استرس به صورت برگشت‌پذیر با کاهش رشد و افزایش ریزش مو مرتبط است. اما گاهی اوقات تاثیر آن بیش از این تغییرات خواهد بود. به همین علت افراد با استرس بالا ممکن است با کاهش تراکم مو در نواحی سر مواجه شوند. برای رویش مجدد مو در این افراد می‌توان از تکنیک‌های کاشت مو برای موهای کم پشت کمک گرفت. البته برای افزایش موفقیت درمان فرد باید میزان استرس خود را با کمک روش‌های مناسب کنترل کند.

تغییرات هورمونی

میزان هورمون‌های مردانه مانند تستوسترون درمردان و زنان در رشد مو تاثیرگذار است. اگر میزان این هورمون‌ دستخوش تغییراتی شود، ممکن است بعد از مدتی فرد تراکم موی قبلی خود را از دست بدهد. به همین علت گاهی اوقات افرادی که در شرایط مختلف نظیر بارداری قرار می‌گیرند، ممکن است ریزش موی بیشتری را تجربه کنند. در صورتی که تراکم موی فرد پس از گذراندن این دوره به حالت قبلی برنگردد، نیاز است تا با کمک تکنیک‌های کاشت مو برای موهای کم پشت، مشکل را برطرف کرد.

استفاده از داروهای شیمیایی

داروهای مختلف شیمیایی در صورتی که به طور درست استفاده نشود، با عوارضی همراه است. به همین علت توصیه می‌شود بیماران صرفاً زمانی که واقعا نیاز به مصرف دارو دارند، از آن‌ها استفاده کنند. به عنوان مثال بیماری که به سرطان مبتلا است و نیاز دارد در طول دوره درمان خود از روش‌های شیمیایی کمک بگیرد، احتمال زیاد با عارضه ریزش مو مواجه خواهد شد.

ژنتیک

عامل دیگری که در این سال‌ها آن را به عنوان یکی از فاکتورهای تاثیرگذار در ریزش و کاهش تراکم مو در نظر می‌گیرند، وراثت و ژنتیک است. بیمارانی که در بستگان درجه یک خود افرادی را دارند که با طاسی و کم پشتی مو مواجه هستند، احتمال بیشتری برای ابتلا به چنین مشکلی دارند. به همین علت این افراد باید اقدامات مراقبتی‌ بیشتری از موهای خود انجام دهند.

تاثیر ژنتیک در کاشت مو برای موهای کم پشت

بیماری‌های عفونی و خود ایمنی

عفونت‌ها از دیگر مواردی است که در ریزش مو و کاهش تراکم آن تاثیرگذار خواهد بود. به ویژه زمانی که فرد به بیماری‌های قارچی مرتبط با پوست مبتلا می‌شود، این احتمال افزایش خواهد یافت. علاوه‌ بر این موضوع، برخی از بیماری‌های خود ایمنی با وارد کردن آسیب به فولیکول‌های مو در چنین امری اثر می‌گذارد. برای درمان این افراد باید پس از اتمام درمان‌های دارویی از روش کاشت مو برای موهای کم پشت، کمک گرفت.

آسیب فیزیکی و شیمیایی مو

اینکه برخی از افراد در طول تابستان و یا روزهای مختلف از کلاه‌ استفاده می‌کنند، در گذر زمان به فولیکول‌های مو آسیب وارد خواهد کرد. همچنین خوابیدن با پوزیشن نامناسب با شکستگی مو و بروز مشکل برای آن همراه است. علاوه‌ براین‌، استفاده از برخی ترکیبات شیمیایی در ریزش مو موثر است. به عنوان مثال برخی از افراد از محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می‌کنند که برای فولیکول‌های مو مضر است. این افراد ممکن است بعد از مدتی با کم پشت شدن مو مواجه شوند.

چگونه موهای کم پشت را پرپشت کنیم؟

کاشت مو برای موهای کم پشت راهکارهای مختلفی دارد. متخصص کاشت مو بسته به شرایطی که بیمار دارد، ممکن است از هر یک از تکنیک‌های زیر کمک بگیرد:

کاشت مو به روش میکروگرافت

کاشت مو با روش میکروگرافت یکی از بهترین روش‌هایی است که امروزه می‌توان از آن برای افزایش تراکم مو کمک گرفت. در این روش متخصص از ابزارهایی برای برداشت و کاشت فولیکول‌های مو در واحدهایی بسیار ریز استفاده می‌کند. این موضوع به دکتر کاشت مو کمک می‌‌کند تا بتواند در نواحی کم پشت، فولیکول‌هایی با تراکم مناسب قرار دهد. به همین علت موفقیت درمان در این تکنیک بالا خواهد بود.

کاشت مو با تکنیک FUE

FUE نیز از دیگر روش‌های کاشت مو برای موهای کم پشت محسوب می‌شود. در این تکنیک مشابه روش قبل کاشت مو با تراکم بالایی انجام می‌گیرد. موفقیت این روش نیز برای خیلی از بیماران مطلوب است و می‌توانند به زیبایی مدنظر خود دست یابند. نکته مهم آن است که عوارض پس از درمان در این روش کم خواهد بود.

کاشت مو به روش FUT

کاشت مو به روش FUT نسبت به 2 روش قبلی کمی قدیمی‌تر است. از این تکنیک به دلیل عوارض بیشتر امروزه در کلینیک‌های مجهز کم‌تر استفاده می‌شود. در تکنیک FUT متخصص با کمک ابزارهایی که در اختیار دارد، نوارهای نسبتا باریکی از بانک مو جدا می‌کند. هر یک از نوارها خود شامل تعدادی فولیکول مو است که برای کاشت در ناحیه کم پشت مناسب هستند. معمولا در این تکنیک پس ازکاشت مو از بخیه استفاده می‌شود تا ترمیم در زمان سریع‌تری صورت بگیرد. اما این را در نظر بگیرید که با توجه به وسعت بیشتر برش، امکان تشخیص بافت اسکار پس از درمان بالاتر از 2 تکنیک قبلی است.

کاشت مو برای موهای کم پشت زنان

تمامی روش های کاشت مو برای موهای کم پشت در زنان نیز قابل استفاده است. در حقیقت تفاوت چندانی بین مردان و زنان در کاشت و افزایش تراکم مو وجود ندارد. البته به دلیل بلند بودن موهای خانم‌ها، پروسه درمان کمی‌ نسبت به آقایان پیچیده‌تر است. اما باید توجه کنید که اصول کلی در هر 2 جنس یکسان خواهد بود. نکته حائز اهمیت این است که متخصص کاشت مو به زاویه رویش مو و الگوی طاسی مردانه توجه کند. در غیر این صورت ممکن است پس از درمان و علی‌رغم افزایش تراکم مو، بیمار رضایت چندانی از کاشت مو نداشته باشد.

محدودیت‌های کاشت مو برای موهای کم پشت

محدودیت‌های کاشت مو برای موهای کم پشت

اینکه تصور کنید کاشت مو برای افراد با موهای کم پشت کار آسانی خواهد بود، یک تصور غلط است. خیلی از اوقات متخصص حین درمان با محدودیت‌هایی مواجه می‌شود. به عنوان مثال باید این موضوع را در نظر گرفت که در افراد با تراکم کم مو، معمولا فولیکول‌های ضعیفی در نواحی سر دارند.

به همین علت اگر از چنین فولیکول‌هایی برای کاشت مجدد مو استفاده شود، موفقیت درمان کاهش می‌یابد. از این رو در سال‌های اخیر برای حل چنین مشکلی، متخصص از سایر نقاط بدن بانک مو را انتخاب می‌کند.

هزینه کاشت مو برای موهای کم پشت

برای محاسبه هزینه درمان باید موارد بسیاری را در نظر بگیرید. لازم به ذکر است که برخی از عوامل به صورت مستقیم و برخی دیر به طور غیرمستقیم در هزینه کاشت مو برای موهای کم پشت تاثیرگذار خواهد بود. به عنوان مثال، تکنیک مورد استفاده و تجهیزاتی که متخصص برای کاشت مو کمک می‌گیرد، در قیمت نهایی درمان تاثیر مستقیم می‌گذارد.
از آن طرف شهر و منطقه مکانی کلینیکی که برای درمان به آنجا مراجعه می‌کنید، در هزینه کاشت مو برای موهای کم پشت موثر است. توصیه می‌شود برای تعیین قیمت درمان خود یک جلسه مشاوره با خود متخصص ترتیب دهید.

هزینه کاشت مو به روش میکروگرافت

مراقبت‌های بعد از کاشت مو برای موهای کم پشت

برای اینکه تراکم موهایتان بعد از کاشت مو به مقدار دلخواه شما برسد، توصیه می‌شود تمامی اقدامات مراقبتی زیر را به خاطر بسپارید:

  1. شست‌وشوی اصولی و بدون آسیب به فولیکول‌ها بعد از کاشت مو ضروری است.
  2. تا بهبودی کامل زخم و فولیکول‌های کاشته شده از برس و شانه استفاده نکنید.
  3. در صورت خارش پوست سر آن را دستکاری نکنید.
  4. انجام فعالیت‌های سنگین تا چند هفته اول بعد از کاشت مو ممنوع است.
  5. استفاده از کلاه باید تا حد امکان پس از درمان کم شود. (توجه! راهنمای استفاده از کلاه بعد از کاشت مو)
  6. استعمال سیگار و سایر دخانیات بعد از کاشت مو توصیه نمی‌شود.
  7. در صورتی که از داروی خاصی استفاده می‌کنید، آن را به متخصص معالج خود اطلاع دهید.

عوارض کاشت مو در افراد با موهای کم پشت

بعد از کاشت مو در افراد با موهای کم پشت بروز تعدادی از عوارض زیر محتمل خواهد بود:

سوالات متداول کاشت مو برای موهای کم پشت

بهترین روش کاشت مو برای موهای کم پشت کدام است؟

این موضوع به شرایط بیمار وابسته است. برای اینکه بدانید کدام تکنیک در طرح درمان شما قرار می‌گیرد، بهتر است به متخصص مراجعه کنید و مشاوره لازم را دریافت نمایید.

علت کم پشت شدن مو بعد از کاشت چیست؟

در اکثر شرایط این موضوع طبیعی و به دلیل ریزش شوک است. اما در برخی از بیماران نشان‌‌دهنده بروز عفونت خواهد بود.

کلام نهایی

کاشت مو برای موهای کم پشت در زنان و مردان قابل انجام است. به همین علت طیف گسترده‌ای از بیماران قادر خواهند بود از تکنیک‌های مختلف کاشت مو بهره‌مند شوند. نکته مهم آن است که قبل از هر کاری باید علت ریزش مو را بررسی کنند تا در صورت نیاز، پس از درمان از کاهش مجدد تراکم مو جلوگیری به عمل آید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *