آیا کاشت ابرو با بیهوشی انجام می‌شود؟ نازک شدن ابروها و یا ریزش موی آنها در گذر زمان امری بدیهی است. در واقع هر‌ چه سن بالاتر می‌رود، ابروها رفته رفته شکل طبیعی خود را از دست می‌دهند. از این رو بسیاری از افراد به دنبال یک راهکار مناسب می‌گردند و در نهایت به فکر ترمیم و کاشت ابرو می‌افتند. البته برخی هم در این میان به دلیل ناشناخته بودن فرآیند کاشت و همچنین معضلات مرتبط با آن، از این کار سر‌باز می‌زنند. به عنوان نمونه دسته‌ای از افراد به خاطر ترس از درد و بیهوشی جراحی کاشت ابرو، به سایر راه‌ حل‌ها مانند تاتو و میکروبلیدینگ روی می‌آورند. به این افراد باید بگوییم نگران نباشید کاشت ابرو با بی‌حسی انجام می‌شود و خبری از بیهوشی و پیامد‌های آن نیست.

آیا کاشت ابرو با بیهوشی انجام می‌شود

برای روشن‌تر شدن این موضوع و رفع ابهامات و پاسخ به سوالاتی که احتمالا در ذهن شما وجود دارد در این مقاله توضیحات کاملی در این خصوص و همچنین در رابطه با عوارض و مزایا استفاده از بی حسی موضعی در کاشت ابرو فراهم کرده‌ایم همراه ما باشید.

آیا کاشت ابرو با بیهوشی انجام می‌شود؟

از جمله موضوعاتی که ممکن است ذهن داوطلبان کاشت ابرو را به خود مشغول کند این است که آیا کاشت ابرو با بیهوشی انجام می‌شود؟ برای یافتن پاسخ این سوال باید بگوییم که کاشت ابرو نوعی جراحی محسوب می‌شود. از آنجایی که انواع جراحی‌ها مانند جراحی زیبایی بینی و… عملا از بیهوشی استفاده می‌شود. شاید با خود فکر کنید که در کاشت و پیوند ابرو هم با چنین رویکردی مواجه هستید اما روش‌های بیهوشی اغلب در گذشته بکار می‌رفت و در شیوه‌های امروزی به جای بیهوشی از بی حسی استفاده می‌شود.

انواع بیهوشی در کاشت ابرو

انواع بیهوشی در کاشت ابرو

همان‌طور که پیشتر توضیح دادیم، تکنیک‌های کاشت ابرو این‌روزها به شکل متفاوتی رقم می‌خورد و اغلب متخصصین برای پیوند مو و ابرو، به بی حسی و کاشت ابرو بدون بیهوشی روی می‌آورند. اما گاهی هم با توجه به وضعیت بیمار و طبق تشخیص جراح، از دیگر متد‌های بی حسی و بیهوشی بهره می‌برند.

بهتر است بدانید که به طور معمول سه نوع بیهوشی در کاشت ابرو مورد استفاده قرار می‌گیرد: بیهوشی عمومی، بی حسی منطقه‌ای و بی حسی موضعی. طبیعی است که هر یک از این روش‌های بیهوشی، در میزان درد بعد از کاشت ابرو بسیار موثر خواهد بود. در ادامه هریک از آنها به طور خلاصه شرح خواهیم داد.

بیهوشی عمومی

بسیاری از اوقات جراحی با درد فراوان همراه است و یا روند جراحی مستلزم صرف زمان طولانی خواهد بود. در این مواقع بیهوشی کار را راحت‌تر خواهد کرد و از سوی دیگر برای خود بیمار نیز امن تر خواهد بود. در چنین مواقعی ممکن است پزشک از بیهوشی عمومی استفاده کند.

بیهوشی عمومی: در این نوع کاشت ابرو بیمار با بهره‌گیری از داروهای مشخصی به خواب عمیق فرو می‌رود. با این حساب بیمار هیچ دردی احساس نخواهد کرد و به طور کامل از روند جراحی بی‌اطلاع است.

بیهوشی منطقه‌ای

گاهی اوقات متخصص کاشت ابرو و تیم ایشان تصمیم می‌گیرند از بیهوشی منطقه‌ای برای بیمار استفاده کنند. بیهوشی منطقه‌ای در حقیقت نوعی بی حسی است که برای تسکین درد و سهولت بیمار مورد استفاده قرار می‌گیرد و در آن قسمت خاصی از بدن به طور کامل بی حس می‌شود.

بی حسی منطقه‌ای در مواردی مانند: جراحی ارتوپدی (پا، دست و بازو)، زایمان و سزارین و… بکار برده می‌شود و به 3 روش: نخاعی، اپیدورال و بلوک‌های عصبی انجام می‌شود. لازم بذکر است که استفاده از بی حسی منطقه‌ای در کاشت ابرو بسیار نادر است.

بی حسی موضعی

بی حسی موضعی (همان‌طور که از نامش پیدا است)، روند جراحی با بی حس کردن ناحیه‌ای از بدن آغاز می‌شود و بر‌خلاف بیهوشی عمومی بیمار هوشیاری خود را از دست نمی‌دهد. در این روش که تقریبا در تمام تکنینک‌های جدید کاشت ابرو بکار می‌رود پزشک با بهره‌گیری از داروهای بی حس کننده موضعی فرد را آماده جراحی و پیوند می‌کند.

بی‌حسی موضعی در واقع عصب‌های قسمت مشخصی از بدن را مسدود می‌کنند و سیگنال‌هایی را روانه مغز می‌کنند. پس از چند دقیقه (به طور معمول) ناحیه مذکور بی حس شده و بیمار متوجه هیچ دردی نخواهد شد.

دریافت مشاوره تخصصی کاشت ابرو

مشخصات(ضروری)
دریافت نوبت جهت انجام خدمات:

چرا در کاشت ابرو به جای بیهوشی از بی حسی استفاده می‌شود؟

کاشت ابرو با بیهوشی (بیهوشی عمومی) اغلب پر‌خطر شمرده می‌شود و به همین دلیل گزینه مناسبی برای کاشت ابرو نیست. در حالی که کاشت ابرو با بی حسی موضعی همواره کارکرد مشابهی ارائه می‌دهد. علاوه بر این هزینه‌های جراحی را به شکل قابل توجهی کاهش می‌دهد.

کاشت ابرو با بی حسی عوارض احتمالی نظیر قطع ارتباط پزشک و بیمار، استرس و سایر پیامد‌ها را نیز کاهش می‌دهد. در واقع کاشت ابرو با بیهوشی ریسک بسیار بالایی دارد و متخصصین در شرایط خاصی مجبور به استفاده از این روش هستند.

استفاده از بی حسی در کاشت ابرو

عوارض استفاده از بی حسی موضعی در کاشت ابرو

استفاده از بی حسی موضعی در کاشت ابرو نیز همانند بیهوشی عمومی مشمول عوارض و پیامدهایی خواهد بود. با این تفاوت که در این روش عوارض چندان خطر‌ساز نیستند. بیمار می‌تواند با رعایت دستور‌العمل‌های پزشک، اثرات آن را کاهش دهد.

✔️از عوارض کاشت ابرو با بی حسی می‌توان به سوزن سوزن شدن پوست و همچنین سوزش سطحی ناحیه پیوند اشاره کنیم. در مواقعی هم دیده شده که داوطلب کاشت ابرو به داروهای بی حسی حساسیت نشان می‌دهد. البته این موضوع چندان رایج نیست و به ندرت اتفاق می‌افتد.

آمپول بی حسی کاشت ابرو

✔ کاشت ابرو با بی حسی اغلب به واسطه استفاده از آمپول گزیلوکائین صورت می‌گیرد. همان‌طور که می‌توان از نامش حدس زد، حاوی نوعی ماده بی‌حسی یعنی لیدوکائین می‌باشد. متخصص کاشت ابرو در بهترین کلینیک کاشت ابرو تهران از طریق یک سرنگ لیدوکائین را به زیر پوست تزریق می‌کند و بین 10 تا 20 دقیقه طول می‌کشد تا آثار بی‌حسی نمایان شود.

از چه میزان مواد بی حسی برای کاشت ابرو استفاده می‌شود؟

بسته به گستردگی منطقه کاشت، میزان استفاده مواد بی حسی برای کاشت ابرو می‌تواند متفاوت باشد. این یعنی برای افرادی که تنها به دنبال پر‌پشت کردن ابروهای خود هستند، مقدار کمتری از آمپول لیدوکائین مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در عین حال افرادی که بخش بزرگی از ابروهای خود را در سوانح مختلف از دست داده‌اند، اصولا نیازمند بی‌حسی موضعی بیشتر هستند. از سوی دیگر متابولیسم و سیستم عملکرد بدن هر فرد متفاوت از سایرین است و به شکل متفاوتی به داروهای بی حسی واکنش نشان می‌دهد. لذا ممکن است در یک بیمار، مقدار کمتر و یا بیشتری از مواد بی‌حسی مورد استفاده قرار گیرد.

کلام نهایی

جراحی کاشت ابرو با روش‌ها و تکنیک‌های مختلفی صورت می‌گیرد. متعاقبا ایمن کردن بیمار از درد و خطرات احتمالی حین عمل، طبق روش‌های بیهوشی متفاوتی انجام می‌شود. برعکس سال‌های نه چندان دور که پیوند مو و ابرو تحت شرایط سخت و با شیوه‌های سنتی پیش می‌رفت. امروزه کاشت ابرو بدون بیهوشی و با استفاده از داروی بی‌حسی و بدون هیچ گونه دردی است.

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *