تکنیک‌های بسیاری از جمله روش‌های FUT و FUE در این روزها به منظور کاشت مو مورد استفاده قرار می‌گیرد که برای هر کدام با توجه به کاربرد تکنولوژی و تجهیزات مختلف، مزایا و معایبی می‌توان تعریف کرد. اصلی‌ترین تفاوت کاشت مو fut و fue در تجهیزاتی است که متخصص مورد استفاده قرار می‌دهد. همین تفاوت سبب می‌شود تا عوارض پس از کاشت در هر یک متفاوت باشد.

اما به نظر شما در کدام روش آسیب کم‌تری به پوست سر وارد می‌شود؟ تکنیک کاشت مو fut و fue به چه صورت است؟ آیا این 2 روش شباهت‌هایی هم به یکدیگر دارد؟ در ادامه مقایسه کاملی از هر 2 روش fue و fut در کاشت مو ارائه خواهیم کرد.

مقایسه روش FuT و FUE

تفاوت کاشت مو fut و fue

اگر بخواهیم از نظر تاریخچه به مقایسه این 2 متد بپردازیم، باید بدانید که در حوزه کاشت مو ابتدا روش fut معرفی شد. سال‌های زیادی متخصصن از چنین تکنیکی برای رفع طاسی سر کمک گرفتند و نتایج خوبی به همراه داشت. با این حال در آن زمان ابزارهای امروزی طراحی نشده بود و به همین دلیل یک‌ سری مشکلات پس از درمان برای بیمار ایجاد می‌شد.

با ورود تکنولوژی و تجهیزات جدید به این حوزه، شاهد ارائه روش‌هایی بودیم که دقت و ظرافت بیشتری به دنبال داشت. همین موضوع سبب شد تا نتیجه کار با روش fue نسبت به fut بهتر باشد. همچنین متخصصین شاهد بروز عوارض کم‌تری در بیماران خود بودند.

دریافت مشاوره تخصصی برای انجام کاشت مو با چهره برتر کاشت مو خاورمیانه

مشخصات(ضروری)
دریافت نوبت جهت انجام خدمات:

روش کاشت مو fut

پروسه کاشت مو به روش FUT نسبت به fue متفاوت است. با این حال، اصول کلی این 2 تکنیک تقریبا مشابه هم است. در ادامه تک تک مراحل انجام آن بررسی می‌شود:

روش کاشت مو fut
  • پزشک برای آنکه بتواند راحت‌تر درمان را به بیمار ارائه کند، ناحیه پوست اهداکننده و نیازمند پیوند را بی‌حس می‌کند.
  • در مرحله بعد معمولا یک یا حتی چندین نوار در اندازه‌های کوچک از پوست سر ناحیه اهداکننده جدا می‌شود. این ناحیه معمولا فولیکول‌هایی دارد که می‌توان از آن‌ها برای پیوند استفاده کرد. شروع تفاوت کاشت مو fut و fue در همین مرحله کلید می‌خورد.
  • در ادامه متخصص باید چندین واحد فولیکولی از نوار پوست جدا کند. چنین واحد‌هایی در مراحل بعدی به منظور کاشت در ناحیه طاسی سر مورد استفاده قرار می‌گیرد. نکته قابل توجه آن است که این مرحله در زیر میکروسکوپ مخصوص انجام خواهد شد.
  • در نهایت متخصص با کمک ابزارهایی که در اختیار دارد، هر یک از واحدهای فولیکولی را در ناحیه پیوند قرار می‌دهد.

روش کاشت مو fue

با اینکه اصول کلی هر 2 تکنیک تقریبا به یکدیگر شباهت دارد، اما تفاوت کاشت مو fut و fue سبب می‌شود تا خیلی از متخصصین در شرایط مختلف یکی از آن‌ها را ترجیح دهند. در ادامه مراحل انجام کاشت مو به روش FUE بیان می‌شود:

  • در این تکنیک همانند روش قبلی نیاز به تزریق بی‌حسی است تا درمان برای بیمار راحت‌تر انجام شود.
  • ابزارهایی که برای این تکنیک طراحی شده، اندازه بسیار کوچک‌‌تری دارد. از این رو، متخصص دیگر نیازی به برش پوست نخواهد داشت. در مرحله پس از بی‌حسی، با کمک ابزارهای موجود متخصص به برداشتن فولیکول‌ها مو می‌پردازد. در حقیقت دیگر مشابه روش قبل، این کار به صورت جداگانه پس از برش پوست انجام نخواهد شد.
  • در ادامه نیاز است یک‌سری سوراخ‌های بسیار ریزی در ناحیه طاسی سر ایجاد شود تا هر فولیکول در آنجا قرار بگیرد.
  • در مرحله آخر متخصص هر فولیکولی که پیش‌تر جدا کرده است را در ناحیه طاسی پیوند خواهد زد.
روش کاشت مو fue

مزایای کاشت مو به روش fut و fue

پیش‌تر به بررسی تفاوت کاشت مو fut و fue و مراحل هر یک پرداختیم. دقت کنید که همین موضوع سبب می‌شود تا هر تکنیک مزایای خاص خود را داشته باشد.

مزایای کاشت مو به روش fut

علی‌رغم اینکه تکنیک fut با برش‌های بیشتری همراه است، اما یک‌سری مزایا دارد که همین موضوع سبب ترجیح آن در شرایط خاص نسبت به روش fue می‌شود:

شاید مهم‌ترین مزیتی که این تکنیک به همراه دارد، کاهش زمان پروسه درمان است. در واقع با توجه واحدهای فولیکولی بزرگ‌تری که جدا می‌شود، پیوند و کاشت مو در زمان کم‌تری به اتمام خواهد رسید.از دیگر مزیت‌های تکنیک fut، می‌توان به هزینه کاشت مو کم‌تر آن اشاره کرد.
میزان موفقیت درمان با تکنیک fut بسیار بالا است. به طوری که حدود 96 درصد کیس‌هایی که با این متد کاشت مو برایشان انجام می‌شود، درمان موفقیت‌آمیزی دارند.برای بیمارانی که طاسی سرشان نسبتا وسیع است، انتخاب تکنیک fut می‌تواند مناسب‌تر باشد. زیرا این روش تراکم موی بهتری در وسعت بالا به همراه دارد.

مزایای کاشت مو به روش fue

تفاوت کاشت مو fut و fue و ابزارهایی که در تکنیک دوم مورد استفاده قرار می‌گیرد، سبب شده تا این متد مزایای بسیاری به همراه داشته باشد:

نیازی به برش وسیع در پوست سر وجود ندارد. همین موضوع عاملی است که در کاهش احتمال بروز اسکار در این تکنیک موثر خواهد بود.با توجه به تهاجم کم‌تر به پوست سر در روش fue، بیمار می‌تواند خیلی سریع دوره نقاهت را طی کند. به همین علت، خیلی از بیماران ترجیح می‌دهند کاشت مو برایشان با این تکنیک انجام شود.
این تکنیک نیازی به بخیه ندارد. از این رو بیمار دیگر نیازی به مراجعه مجدد به منظور کشیدن آن‌ها نخواهد داشت.بیمار پس از درمان با درد و خونریزی زیادی مواجه نخواهد شد.
تراکم کاشت مو با کمک این متد بسیار بالا است.با توجه به افزایش دقت در این روش، متخصص می‌تواند از آن برای کاشت مو در ابرو و حتی ریش فرد کمک بگیرد.
معمولا بیمار نتیجه درمان را پس از یک دوره کوتاه 6 تا 9 ماهه مشاهده می‌کند.

سوالات متداول

جمع‌بندی

تفاوت کاشت مو fut و fue در مدت بهبودی، تجهیزات مورد استفاده، تراکم مو و زمان انجام پروسه درمانی است. توجه داشته باشید که معایب و عوارض پس از درمان کاشت مو با کمک تکنیک fue بسیار کم‌تر از fut خواهد بود. با این حال برای انتخاب بهترین روش باید به متخصص مراجعه کنید تا شرایط شما را بررسی نماید.

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *